ŠIRM

širm gre v naravo

ostanite vitalni med poletjem

BREZ MESEČNE VEZAVE

OBKROŽENI Z NARAVO

GIBANJE ZAGOTOVLJENO

najina filozofija

Si želite ostati v formi med poletjem, a ne želite trenirati v zaprtih prostorih? Ali je v poletnih mesecih vaš čas omejen? Kolesarjenje in hoja v hribe vam ne predstavljata zadostnega izziva? Za vas imava fantastično rešitev, ŠIRM GRE V NARAVO!

kako deluje širm gre v naravo?

Brez mesečne vezave! Ker se zavedava, da imate med poletjem načrte in je vaš čas omejen sva za vas pripravila možnost kuponov. Lahko kupite kupone za 1, 5 ali 10 treningov, ki so unovčljivi le za treninge v naravi.

celotno telo

Združujemo vaje z lastno telesno težo in visoko intenziven intervalni trening.

svež zrak

Treniranje na svežem zraku zbudi našega duha, požene cirkulacijo in okrepi imunski sistem.

za vse, ki uživajo v miganju in naravi

z glavo v naravo

Treningi v naravi izboljšujejo fizično in duševno počutje, saj svež zrak in naravna svetloba povečujeta raven energije in razpoloženje. Poleg tega raznolika naravna okolja ponujajo edinstvene izzive in spodbujajo kreativnost pri vadbi, kar izboljšuje splošno telesno pripravljenost. Narava tudi zmanjšuje stres in izboljšuje koncentracijo, kar prispeva k boljši učinkovitosti in zadovoljstvu pri treningih.

Narava je naša telovadnica: Odkleni svojo moč v čudoviti Gorenji vasi!

Gibanje na prostem ni le vadba, ampak je vrnitev k našim koreninam in pot do notranjega miru.

kaj lahko pričakuješ

2 treninga tedensko

Ponujava 2 treninga tedensko v naravi, ki bosta potekala ob torkih in četrtkih od 19:30 do 20:30.

Kdaj pričnemo s treningi?

S treningi pričnemo v četrtek 27.06.2024

Kako izgleda trening?

Ogrevanju sledi mešanica vaj za moč in vzdržljivost, ki so večinoma sestavljene kot krožni trening. Poleg klasične krožne vadbe lahko pričakuješ še veliko drugih principov treninga. Trener bo vedno prišel z novimi idejami, da treningi ne bodo dolgočasni.

kako intenziven je trening?

Treningi so lahko zelo intenzivni. V eni uri lahko pokuriš več kalorij kot pri kateri koli drugi športni disciplini. Kljub temu pa imaš popoln nadzor nad intenzivnostjo svojega treninga. Ker ne treniramo po ponovitvah, temveč v časovnih intervalih, lahko sam uravnavaš intenzivnost. Trenerji bodo stalno prilagajali in ponujali vaje glede na tvojo pripravljenost. Na ta način poskrbimo, da je trening primeren za vse.

"Na vsakem sprehodu v naravi dobiš veliko več, kot iščeš'' John Muir

cenik

5x obisk

32,5
 • 6,50€/h

10x obisk

60
 • 6€/h

1x obisk

7
 • 7€/h

FAQ

 • Lastna blazina ali brisača
 • Zadostna količina tekočine
 • Športna obutev
 • Primerna oblačila

.

 • Ne, vsak se lahko pridruži. Vaje bodo prilagojene različnim stopnjam pripravljenosti.

.

 • Ogrevanju sledi mešanica vaj za moč in vzdržljivost, ki so večinoma sestaljene kot krožni trening. Poleg klasične krožne vadbe lahko pričakuješ še veliko drugih principov treninga. Trener bo vedno prišel z novimi idejami, da treningi ne bodo dolgočasni.

.

 • Ja, poskrbeli bomo, da se nihče ne prehladi. Trening bo prilagojen vremenskim razmeram. V skrajnem primeru se bo trening preselil v fitness.
 • Če so prosta mesta, se lahko pridružiš kadar koli. Kontaktiraj nas in rezerviraj brezplačni probni trening.
 • Treningi so lahko zelo intenzivni. V eni uri lahko pokuriš več kalorij kot pri kateri koli drugi športni disciplini. Kljub temu pa imaš popoln nadzor nad intenzivnostjo svojega treninga. Ker ne treniramo po ponovitvah, temveč v časovnih intervalih, lahko sam uravnavaš intenzivnost. Trenerji bodo stalno prilagajali in ponujali vaje glede na tvojo pripravljenost. Na ta način poskrbimo, da je trening primeren za vse.

počuti se dobro vsak dan

Vsak je dobrodošel

Ni pomembno, či si popolen začetnik ali pa amaterski olimpijec. Neodvisno od tvoje trenutne fizične pripravljenosti, prišel boš na pravo mesto. Vsako vajo prilagodimo tvoji fizični pripravljenosti.

kaj pravijo o širm stranke

"
Zaradi hudih bolečin v križu sem se ustavil v Širmu. Svetovali so mi individualno vadbo, kjer sva se s pomočjo dihanja in pravilnih, prilagojenih vaj lotila moje težave. Vaje sem izvajal pod nadzorstvom v fitnes centru in potem še 2x na dan doma. Ko se je gibljivost telesa izboljšala, sem kmalu opazil, da so se bolečine zmanjšale. Sedaj obiskujem skupinske vadbe Močni temelji, ki mi zelo ustreza in fizično počutje je veliko boljše.
Marko
V fitnes Širm sem pričel zahajati jeseni 2023, ko se je končala kolesarska sezona in sicer bolj ali manj zato, da zimska sezona ni minila brez aktivnosti. Fitnes pod drugim imenom sem obiskoval že v preteklih letih, vendar pa je v Širmu vse na precej višjem nivoju. Vadeči smo se vedno tudi dobro razumeli, zato je bilo vzdušje zelo dobro. Tudi ponudba pijač v lokalu je vrhunska. Po koncu vadb sem se vedno dobro počutil in se vedno rad vračal nazaj. Kot posledica obiskovanja fitnesa je bil tudi lažji začetek kolesarske sezone. Sedaj mi tudi jeseni ni več tako težko, ko se zaključi kolesarska sezona, saj vem, da se začnejo aktivnosti v Širmu z dobro družbo.
Luka
Včlanitev v ŠIRM Gym in udeležba na njihovih skupinskih treningih 'Močni Temelji' in 'Razvij vzdržljivost in pokuri maščobe' je bila zame prava preobrazba. Zavezal sem se štirim treningom na teden in doživel izjemen telesni napredek. Pod vodstvom izkušenih trenerjev Nika in Michaele sem ne le opazil pomemben napredek v svoji moči, ampak sem dosegel tudi svoje cilje glede izgube teže. Tisto, kar izstopa pri ŠIRM Gym, je njihova predanost in znanje, ki se kažejo v strokovno odvodenih in raznolikih metodah treninga, ki poskrbi, da je vsak trening kar se da optimalen. Poleg tega je poznavanje in strokovnost njihovih trenerjev nedvomno opazna, lahko zatrdim, da je pozornost do podrobnosti vsakega treninga izjemna. Prav ta predanost odličnosti ustvarja okolje, ki spodbuja rast in napredek. Za vsakogar, ki si želi fitnesa, ki daje prednost rezultatom, strokovnosti in raznolikemu treningu, iz srca priporočam ŠIRM Gym. Ni samo kraj za vadbo; je skupnost, namenjena temu, da postanete najboljša verzija sebe.
Janko
Izredno profesionalen nivo vadb in z znanjem podprta trenerja, na keter dva se vedno lahko obrnem za vprašanja, ki em zanimajo. Po pol leta uporabe gym lahko trdim, da so vse vadbe izpeljane pod budnim očesom obeh trenerjev.
Romana
"
Michi raztura na vseh področjih. S sprva nežnim pristopom hitro preseneti s svojo močjo, kondicijo in zmožnostjo vodenja. Je odlična motivatorka, zelo dobro sestavi trening in predstavi vaje in korektno nadzira ter popravlja morebitne napake. Ustvarja zelo sproščeno in domače vzdušje, hkrati pa imamo tudi enkratno priložnost za večjezikovno sporazumevanje. Budno spremlja naš napredek in nas zna pohvaliti! Nik je bolj tehnične narave in ob razlagi uporablja strokovne izraze ter nudi konkretno razlago smotrnosti in izvedbe določenih vaj. Primeren je tako za moško kot žensko publiko, saj je izredno dostopen, umirjen in skoncentriran. Od daleč prepoznan po belih nogavicah in črnih papučih, je pokazal, da se znajde tudi v barmanskih vodah. Aja, pa kotne funkcije med treningom tudi obvlada =)
Kaja
"
Vadbe ki jih ponujata so top 💪🏻 vsec mi je, ker zaradi vsega znanja ki ga imata, kljub vadbam z vec clani, lahko vaje prilagodita posamezniku. Vzdusje na skupinskih vadbah je vedno spodbuno in prijetno, kar je se en velik plus 🙂 Tako da bi vsem, ki si zelijo boljsega pocutja in pa tudi novih poznanstev priporocila da se nam pridruzijo 🤗 Aja, za piko na i si pa po koncu treninga se shake lahko privoscis v baru.
Nika

prijavi se

kontaktiraj nas za dodatna vprašanja

Poljanska cesta 87

Gorenja vas

Email:

info@sirm.si

telefon:

040 398 298

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.