ZNEBI SE KRONIČNIH BOLEČIN V KRIŽU, KOLENIH ALI RAMENIH

Skoraj vsak dan naju kontaktirajo ljudje s kroničnimi bolečinami v križu, kolenih in vratu.

Pravijo nama, da jih bolečine ovirajo pri vsakodnevnih opravilih.

Težko gredo na sprehod, slabo spijo, boli jih med vožnjo.

Vsi hodijo na masaže, a se jim bolečine po 14 dneh vsakič znova vrnejo. 

V ŠRIM-u iščeva vzroke za bolečine, ne odpravljava samo simptomov.

Najprej opraviva podrobno diagnostiko, s katero ugotoviva kje tiči problem.

Eden najpogostejših vzrokov vseh naštetih težav je zmanjšana gibalna kapaciteta.

Bolečine pa so zgolj simptom.

V zadnjih mesecih od odprtja najinega centra sva uspešno pomagala že več deset ljudem do pridobitve novih gibalnih kapacitet in s tem do manj bolečin.

preden nadaljujeva si preberi kaj o nama pravijo nekatere najine stranke in s kakšnimi težavami se srečujejo ter kako sva jim pomagala.

KAJ O NAMA PRAVIJO NAjine STRANKE

Marcela D.

Zaradi bolečin v križu sem kontaktirala Širm. Najprej smo začeli z vajami za pravilno postavitev sklepov in lepšo držo. Po nekaj tednih izvajanja vaj so bolečine izginile in začela sem tudi s treningi z utežmi. Vaje in treninge z natančnimi navodili tudi posnameva s trenerjem s telefonom, da jih lahko potem izvajam tudi sama. V širmu se sicer vedno na voljo za vprašanja in pomoč. Treninge v Širmu bi priporočila vsem, ki želijo odpraviti kakšno bolečino ali pa se naučiti pravilnega izvajanja vaj in priti v boljšo formo.

Vida P.

Stara sem 54 let. Že kar nekaj let cca 5 do 6 let imam težave z hrbtenico in posledično tudi desna stran kolka in desno koleno. Opravila že fizioterapije pa razne kreme in seveda protibolečinske tablete pa še vedno ni bilo nič bolje, dokler mi ni soseda predlagala telovadbe v fitnes centru Širm. In tako sem se res odločila za obisk kjer smo se dogovorili za individualne vaje katere so bile sestavljene izključno za moje težave. Ja, na začetku je bilo res težko tudi bolečine v nogah so bila prisotne, ker so bile mišice brez moči. Ampak sedaj po 15-tih vajah ni nobenih bolečin več v hrbtenici in tudi ostalo se izboljšuje. Je pa seveda treba tudi doma telovadilt 2 krat na dan pa še včasih kakšen dan v telavadnici. Vztrajnost je tu zelo pomembna. Zato Nik in Michaela hvala za potrpljenje. Priporočam. Sedaj pa še vedno hodim na telovadbo enkrat z upokojenci enkrat s skupino deklet. Super je.

Jožica M.

Pred leti sem imela operacijo kolka. Bolečin po operaciji nisem več imela, hkrati pa sem ves čas občutila, da imam na mestu kolka tujek. Noga je bila brez moči in pred enim letom so se pojavile še bolečine v križu. Pomoč sem poiskala v Centru Širm v Gorenji vasi. Preverili si moje gibalne sposobnosti in sestavili trening. Vse vaje sva s trenerjem posnela saj sem vaje izvajala tudi doma. Po vsakem treningu sem se počutila bolj močno z več energije. Tudi bolečine v križu so izginile. Moje gibalne sposobnosti so se močno popravile in ponovno sem začela zaupati v svoje telo. Zdaj lahko kolesarim in brez težav hodim v hribe. ŠIRM-u sem zelo hvaležna za vse načrtovane treninge, spodbudo in potrpežljivost.

Helena S.

Po več kot dveh mesecih in pol bolečine v spodjem delu hrbta, ki se je širila po zadnji strani leve noge (išias), sem se po priporočilu sorodnika odločila, da obiščem Širm fitness. Nad strokovnim pristopom sem več kot zadovoljna kot tudi z rezultati 👍💪🏻. Priporočam vsem ki imajo podobne težave.

Francka R.

Nosilec Širm FITNES &Bar je res opravičil naziv svoje stroke. Zaradi tezav z mravljinčenjem nog, zlasti ponoči, sem se odločila poiskat pomoč pri v ŠRIM-u in našla kar sem iskala. Že po nekaj terapijah so se težave odpravile in dobila sem.tudi napotke za bodoče. Hvala ŠIRM-u in ob morebitnih težavah jih obisčite.

Betka M.

Več let trajajoče bolečine v kolenu (zmehčana pogačica) so bile povod za obisk fitnessa. Moj namen ni bila vadba za izklesano telo, pač pa omiliti bolečine v kolenu ter se izogniti protibolečinskim tabletam in dolgi čakalni vrsti za fizioterapijo. Najtopleje se zahvaljujem trenerjema, kii sta mi s svojim znanjem, bogatimi izkušnjami in individualnim pristopom pomagala, da so bolečine izginile. Vaje so bile včasih res »kar nekaj«, a so čudežno pomagale. Toplo priporočam obisk.

SI SE NAŠEL/A V ENEM IZMED ZGORNJIH OPISOV?

potem ti svetujeva, da ostaneš z nama do konca, ker imava za tebe darilo.

Stranke nama poročajo o izboljšanju stanja že po 10 dneh od prvega obiska.

Treninge vodiva magistra znanosti Nik in Michaela z dokončanim študijem na trenutno najboljše rangirani univerzi v Evropi (München).

 Sodelovala sva že z več kot 200 osebami iz vsega sveta in nabirala izkušnje v Sloveniji, Nemčiji in Hrvaškem.

Nik Širm

Msc. NIK MAHNIČ

Michi Širm

msc. michaela winkler

Ker se zavedava omejitev, ki pridejo z vsakodnevnimi bolečinami.

In, ker si želiva pomagati čim več osebam.

sva pripravila do konca meseca aprila akcijo

Do konca meseca vsem novim članom nudiva brezplačno testiranje in evalvacijo s svetovanjem (v vrednosti 80€). 

S testiranjem odkrijeva potencialne vzroke za gibalne omejitve, ki privedejo do bolečin.

Na podlagi rezultatov dobiva oceno realnega stanja gibalnih kapacitet, ki je ključno za reševanje vzrokov težav.

Število mest je omejeno, zato pohiti in si rezerviraj svoje mesto. 

Vse kar moraš storiti je, da izpolniš spodnji obrazec.

Izpolnitev obrazca je popolnoma brezplačna

Ko izpolniš obrazec te bova kontaktirala v najkrajšem možnem času, da se dogovorimo za termin.

IZPOLNI SPODNJI OBRAZEC

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Ime/priimek