Za rekreativce

Cenik za:
Treniraj sam

Imaš raje samostojnost in trening pod lastnimi pogoji? Ni problema, pri nas imaŠ tudi možnost, da sam določaš svoj tempo, oblikujeŠ treninge in treniraš samostojno. V našem fitnesu najdeš vse kar potrebuješ za kvaliteten trening.

1 mesec

32,99 €

6 mesečna na vezavo

27,99€

12 mesečna na vezavo

24,99 €

za rekreativce

Za rekreativce

Cenik za:
Individualni trening

Vloži vase in odkrij moč osebnega treninga. Z enim od naših trenerjev ob sebi sprosti svoj polni fitnes potencial. Ne glede na to, kaj želiš doseči, boš deležen naše popolne pozornosti in vadbe, ki bo popolnoma ustrezala tvojim potrebam. Z začetnimi meritvami tvojega trenutnega fizičnega stanja ti zagotovimo trening prilagojen samo tebi. S podporo, strokovnim znanjem in motivacijo, ki jo zagotavlja naše osebno usposabljanje, bodo tvoji cilji glede telesne pripravljenosti in zdravja postali resničnost. Naj bo naš osebni trener del tvoje poti do uspeha.

1 ura treninga

44,99 €

Paket 5 treningov

209,99 €

Paket 10 treningov

389,99 €

za rekreativce

Za rekreativce

Cenik za:
SEMI-PRIVAT TRENING

Pripeljite prijatelje, partnerja ali družino in skupaj vadite na pol zasebni vadbi. Na njem boste majhna skupina 2-4 oseb in eden od naših trenerjev. Uživali boste v individualnem ki ustreza vašim željam, ciljem in potrebam. Najboljše pa je, da boste obkroženi z ljudmi, s katerimi se dobro počutite. Motivirajte drug drugega, delite svoje cilje, delite svoj napredek, skupaj se zabavajte in za povrh še privrčujte na denarju.

za rekreativce

1 ura treninga

70 €

paket 5 treningov v paru

165 €/OSEBA

paket 10 treningov v paru

280 €/OSEBA

semi privat 3-5 oseb

160 €/oseb

Za rekreativce

Cenik za:
SKUPINSKI TRENING

Pridružite se nam na različnih skupinskih vadbah in izkusite moč skupne vadbe. Ustvarjamo podporno in motivacijsko okolje za vse ravni telesne pripravljenosti. Naši trenerji vas bodo vodili skozi zabavne in zahtevne vadbe ter vam pomagali doseči vaše fitnes cilje, ob tem pa boste na tej poti sklepali prijateljstva. Tukaj si oglejte naše vadbe in se prijavite še danes.

1 mesec

55 €

6 mesečna na vezavo

51,99 €

12 mesečna na vezavo

47,99 €

za rekreativce

Rezerviraj svoj termin danes!

Izpolni kontaktni obrazec, mi pa te bomo poklicali, da skupaj najdemo najboljšo rešitev zate.