Za podjetja

DOMOV > Ponudba

Brezplačno preizkusi naš fitnes in se posvetuj z enim od naših trenerjev

Klikni spodaj in nas kontaktiraj!

IZBOLJŠAJTE DOBRO POČUTJE SVOJE EKIPE Z NAŠIMI REŠITVAMI ZA ZDRAVJE V PODJETJIH

V ŠIRM ekipi se zavedamo pomena zdrave in motivirane delovne sile. Z dokazanimi izkušnjami na področju korporativnega zdravja in izkušnjami iz podjetja Brainlab, ki je priznano medicinsko podjetje v Nemčiji z več kot 2000 zaposlenimi, vaši organizaciji prinašamo strokovno znanje brez primere.

Vsem našim podjetjem ponujamo vse možnosti za zdravje, ne glede na to, ali je to na kraju samem v prostorih vašega podjetja ali v naši najsodobnejši telovadnici. Prilagodljivost in priročnost glede na vaše potrebe.

IZKUŠNJE, KI SO POMEMBNE:

Kot nekdanji člani ekipe podjetja Brainlab, kjer smo bili odgovorni za zdravje zaposlenih, smo se iz prve roke prepričali kakšno moč ima vadba pri dobremu počutju na delovnem mestu.

ZNANSTVENO PODPRTE REŠITVE:

Naši programi za zdravje v podjetjih temeljijo na praksah, ki temeljijo na dokazih in so prilagojeni edinstvenim potrebam vašega podjetja.

POVEČAJTE ZAVZETOST ZAPOSLENIH:

Zdravi zaposleni so srečnejši, produktivnejši in bolj zavzeti. Naše storitve so zasnovane tako, da vaši ekipi pomagajo k uspešnemu poklicnemu in osebnemu razvoju.

PRILAGOJENI PAKETI:

Ponujamo vrsto prilagodljivih paketov za zdravje v podjetjih, ki ustrezajo podjetjem vseh velikosti in panog. Poskrbeli smo za vse, od delavnic dobrega počutja do programov fitnesa.

POVEČAJTE DONOSNOST NALOŽBE:

Vlaganje v zdravje zaposlenih je naložba v uspeh vašega podjetja. Izkusite manjšo odsotnost z dela, izboljšano moralo in večjo produktivnost.

VSTOPIte V KONTAKT Z NAMI
Še danes se obrnite na nas in izvedite več o naših rešitvah za zdravje v podjetjih ter se podajte na pot k bolj zdravi, srečni in produktivni delovni sili.
Kontaktirajte nas:
Odpiralni čas

Ponedeljek – sobota:
06:00 – 22:00

Nedelja.
08:00-22:00

Sledite nam na:

Izpolnite obrazec

Odgovorimo ti v najkrajšem možnem času.