Za rekreativce

DOMOV > Ponudba
Naša ponudba

Brezplačno preizkusi naš fitnes in se posvetuj z enim od naših trenerjev

Klikni spodaj in nas kontaktiraj!

Z NAŠO PONUDBO ZA REKREATIVCE SE TRUDIMO, DA PRAV VSAK NAJDE NEKAJ ZASE. POIŠČI SVOJO POPOLNO POT DO TELESNE PRIPRAVLJENOSTI IN DOBREGA POČUTJA. NE ODLAŠAJ NA JUTRI, SAJ LAHKO POSTANEŠ ŽE DANES BOLJŠA VERZIJA SEBE.

pREDNOSTI

Pozabi na vrvež vsakdanjega življenja in za trenutek izklopi svoje misli.

Za rekreativce

CENIK

Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Fusce porta ex tincidunt viverra efficitur. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia curae; Aenean tempor laoreet purus non imperdiet.

1 ura treninga

45 €

Paket 5 treningov

210 €

Paket 10 treningov

360 €

za rekreativce

Za rekreativce

Treniraj sam

Imaš raje samostojnost in trening pod lastnimi pogoji? Ni problema, pri nas imaš tudi možnost, da sam določaš svoj tempo, oblikuješ treninge in treniraš samostojno. V našem fitnesu najdeš vse kar potrebuješ za kvaliteten trening.

Za rekreativce

Individualni trening

Vloži vase in odkrij moč osebnega treninga. Z enim od naših trenerjev ob sebi sprosti svoj polni fitnes potencial. Ne glede na to, kaj želiš doseči, boš deležen naše popolne pozornosti in vadbe, ki bo popolnoma ustrezala tvojim potrebam. Z začetnimi meritvami tvojega trenutnega fizičnega stanja ti zagotovimo trening prilagojen samo tebi. S podporo, strokovnim znanjem in motivacijo, ki jo zagotavlja naše osebno usposabljanje, bodo tvoji cilji glede telesne pripravljenosti in zdravja postali resničnost. Naj bo naš osebni trener del tvoje poti do uspeha.

Za rekreativce

Semi-privat trening

Pripeljite prijatelje, partnerja ali družino in skupaj vadite na pol zasebni vadbi. Na njem boste majhna skupina 2-4 oseb in eden od naših trenerjev. Uživali boste v individualnem treningu, ki ustreza vašim željam, ciljem in potrebam. Najboljše pa je, da boste obkroženi z ljudmi, s katerimi se dobro počutite. Motivirajte drug drugega, delite svoje cilje, delite svoj napredek, skupaj se zabavajte in za povrh še privrčujte na denarju.

Za rekreativce

Skupinski trening

Pridružite se nam na različnih skupinskih vadbah in izkusite moč skupne vadbe. Ustvarjamo podporno in motivacijsko okolje za vse ravni telesne pripravljenosti. Naši trenerji vas bodo vodili skozi zabavne in zahtevne vadbe ter vam pomagali doseči vaše fitnes cilje, ob tem pa boste na tej poti sklepali prijateljstva. Tukaj si oglejte naše vadbe in se prijavite še danes.