Online trening

DOMOV > Ponudba

Brezplačno preizkusi naš fitnes in se posvetuj z enim od naših trenerjev

Klikni spodaj in nas kontaktiraj!

ONLINE TRENING

Ne glede na to, kje ste, smo tu za vas. Lahko se odločite, ali boste prejeli prilagojen načrt vadbe, ki ga bodo oblikovali naši izkušeni trenerji, ali pa se boste z njimi udeležili spletnih srečanj v živo. Programi so prilagojeni glede na vaše cilje in potrebe. Vsakič pričnemo z začetno oceno stanja kar nam pomaga pridobiti več informacij glede vas in vašega telesa. S temi podatki pa vam pripravimo popolnoma individualiziran trening ne glede na to kje ste. Treningov ne boste dobili za celoten mesec v naprej ampak naše sodelovanju temelji na 1 tednu. Vedno smo vam na voljo za vprašanja in podporo. Glede na vašo povračilno informacijo in refleksijo treninga poskrbimo, da iz tedna v teden napredujete saj dobite vedno nov plan treninga glede na rezultate preteklega tedna. Če pa vam bolj odgovarja trening s trenerjem pa sledimo istim konceptom kot, če bi trenirali v živo v ŠIRM le, da vaje prilagodimo opremi, ki vam je na voljo.
Z osebnim trenerjem ob strani boste uživali v udobju vadbe na lokaciji, ki vam najbolj ustreza, zato je ohranjanje predanosti enostavnejše kot kdaj koli prej. Vaš uspeh ostaja naša najpomembnejša prednostna naloga, mi pa smo tukaj, da vas vodimo na vsakem koraku na poti do vaših fitnes ciljev!
VSTOPIte V KONTAKT Z NAMI
Še danes se obrnite na nas in izvedite več o naših rešitvah za zdravje v podjetjih ter se podajte na pot k bolj zdravi, srečni in produktivni delovni sili.
Kontaktirajte nas:
Odpiralni čas

Ponedeljek – sobota:
06:00 – 22:00

Nedelja.
08:00-22:00

Sledite nam na:

Izpolnite obrazec

Odgovorimo ti v najkrajšem možnem času.